×

GoodBandits™ gebruikt cookies om u een soepeler en een persoonlijkere ervaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met alle cookies op onze website. Lees verder

Who We are

“At the end of the day, We fight for the Good who cannot fight for themselves. If that makes us Bandits , so be it.”

Wij zijn 21ste eeuw rebellen die willen vechten voor mensen die geen eerlijk kans krijgen. Hierbij gaan we net als Robin Hood te werk. Met een andere kijk op eerlijk en dus wel op een eerlijke manier delen, met de mensen die minder hebben in onze wereld. (Zie onze blogs en bekijk wat wij al doen)

Maar het leven is helaas geen sprookje. Omdat u net zo goed weet als Wij, dat Robin Hood echt niet meer in een knalgroene tuinbroek met kniesokken over straat kan, geven wij dit sprookje een nieuw jasje(shirt). Wij vinden dat het tijd is voor een verandering. Wij kunnen dit niet zonder een vastberaden community realiseren. Alle Support waarderen wij daarom enorm. Daarvoor danken wij al onze klanten en alle contacten die dit mede mogelijk weten te maken van harte.

Wat Wij Doen

Kleding

Onze kleding is voor zij die geven om de wereld van morgen en goed voor de dag willen komen. Ieder product wat door ons wordt geproduceerd is op eerlijke manier geproduceerd. Good Bandtis staat voor het beschermen van zij die het minder hebben in onze samenleving. Onze collecties zijn dus ook vervaardigd met stoffen die onze wereld zo min mogelijk schaden! Elk original product is voorzien van een vlag met bandit stripes. voor alle bandieten onder ons..

Missie

Eerlijke handel is iets waar Good Bandits zich voor inzet. Een kledinglijn die 10% van de winst aan goede doelen doneert en voldoet aan alle normen en waarden van eerlijke handel. Wij hopen hiermee een goed voorbeeld af te geven en dat er meerdere zullen volgen

Kom in Contact

Wij danken u voor uw interesse. Stuurt u ons gerust een bericht over wat u maar wilt. Heeft u nog leuke en/of goede ideeën, twijfel niet en neem gewoon contact op.

Wij zien u bericht graag verschijnen!


Customer Service Dept.

info@goodbandits.com
×

Iemand heeft zojuist deze aangekocht